perjantai 26. marraskuuta 2010

Urani esiintyjänä

Esiinnyin ensimmäisen kerran varmaanki eskarissa. Eskari-ikäisenä esiinnyin myös mummon häissä, joissa lauloin lauluja. :D Siitä lähtien joka luokalla on ollut esitys joulu- ja kevätjuhlissa. Seiskaluokan aikana olin mukana oman kylän näytelmäporukassa. Esiinnyimme nuorisoseuran talolla, Kunnonpaikassa ja Runnilla. Olin porukan nuorin näyttelijä, toiset olivat vähäsen vanhempia. :D Olin myös koulun lauluryhmässä ja lauloimme sotaveteraaneille ja koululla myös. Viimeisin esiintymiseni oli varmaanki ysiluokan lopussa kevätjuhlassa, jossa me ysit lauloimme lähtölaulun. En enää pidä niin paljon esiintymisestä. Merkonomina täytyy olla ihmisten kanssa tekemisissä, joten rohkeutta täytyy olla.  

2 kommenttia:

  1. Ehkäpä esiintymisen ilo vielä kumpuaa jostain uudestaan.. :-) Vaikka on paljon hyviä ammattiataitoisia merkonomeja maailmalla, jotka ovat erinomaisia työssään, eivätkä silti halja suuremmille estraadeille.

    VastaaPoista
  2. Merkonomeille on monnelaista työtä tarjolla, joten kaikkien ei tarvitse olla yhtä paljon esillä. Toisaalta työssäoppimisessa rohkaistuu viimeistään kohtaamaan asiakkaita.

    VastaaPoista